سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

اعضای آنلاین

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

حمایت از شعرناب

شعرناب

با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

جمعه 31 فروردين 1403
    11 شوال 1445
      Friday 19 Apr 2024
        به سکوی پرتاب شهرت و افتخار ،نجابت و اقتدار ... سایت ادبی شعرناب خوش آمدید مقدمتان گلباران🌹🌹

        جمعه ۳۱ فروردين

        پست های وبلاگ

        شعرناب
        جشنواره سینمایی تورنتو...
        ارسال شده توسط

        احمدی زاده(ملحق)

        در تاریخ : جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ ۱۷:۲۰
        موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۱۸۰۷ | نظرات : ۰

        جشنواره سینمایی تورنتو؛ چه فیلم‌هایی را باید دید
        49 دقیقه پیش
        جشنواره سینمایی تورنتو امسال از روز ۱۰ تا ۲۰ سپتامبر برپاست و در این مدت حدود ۴۰۰ فیلم به نمایش گذاشته می شود.
        با توجه به اینکه موفقیت در این جشنواره می تواند راه نامزدی و حتی دریافت جوایز اسکار را هموار کند، فیلمسازان تلاش می کنند آثارشان به این جشنواره راه یابد. از جمله فیلم هایی که پس از موفقیت در جشنواره تورنتو به اسکار راه یافتند می توان به "تئوری همه چیز" با بازی ادی ردمین و "هنوز آلیس" با بازی جولین مور اشاره کرد. دو بازیگر نقش اول این فیلم ها سال گذشته جایزه اسکار برای بهترین بازیگر نقش اصلی زن و مرد را دریافت کردند.
        در این جشنواره چند فیلم از ایران یا مرتبط با ایران نیز شرکت دارد از جمله "تاکسی" ساخته جعفر پناهی، "شهریورهای شیراز" (Septembers of Shiraz)، ساخته وین بلیر، با بازی سلما هایک و آدرین برودی، " باباجون"، نخستین فیلم فارسی زبان از اسرائیل، و "ولکان" (Wolkaan)، فیلم کوتاهی ساخته بهار نوری زاده.
        همچنین فیلمی از مایکل مور به نام "دفعه بعد به کجا تجاوز کنیم" نیز برای نخستین بار در این جشنواره اکران شده است.
        در زیر، جنویو حسن، گزارشگر هنری ، نگاه کوتاهی انداخته بر تعدادی از فیلم های مهمی که برای اولین بار در جشنواره تورنتو اکران می شوند.
        درباره ری (About Ray)
        در این فیلم ال فنینگ نقش دختر نوجوانی را ایفا می کند که پس از کلنجار رفتن با جنسیت خود بالاخره تصمیم می گیرد تغییر جنسیت دهد و پسر شود. این فیلم روی واکنش خانواده او و انطباق آنها با این تغییر تمرکز دارد.
        خیاط (The Dressmaker)
        سال گذشته فیلم "هرج و مرج کوچک" با بازی کیت وینسلت بازیگر بریتانیایی به جشنواره فیلم تورنتو خاتمه داد. امسال او با فیلم استرالیایی "خیاط" به تورنتو آمده که داستان آن بازگشت یک خیاط زن پس از مدتی اقامت در شهر پاریس به استرالیا است تا با مادرش که شخصیت و رفتار عجیبی دارد به آشتی برسد. شخصیت داستان علاوه بر متحول کردن فضای شهر دورافتاده خود عاشق یک جوان ساکن محل می شود.
        ملک طلق (Freeheld)
        این فیلم برساس مستندی ساخته شده که در سال ۲۰۰۷ جایزه بهترین فیلم مستند اسکار را دریافت کرد. در این فیلم جولین مور که سال گذشته به خاطر ایفای نقش اصلی در فیلم "هنوز آلیس" جایزه اسکار بهترین بازیگر زن نقش اصلی را دریافت کرد، نقش یک کارآگاه پلیس به نام لاورل هستر را بازی می کند. او پس از ابتلا به سرطان با هدف انتقال حقوق بازنشستگی خود به شریک زندگی اش (با بازی الن پیج) با ادارات دولتی و قوانین ایالت نیوجرسی درمی افتد.
        مریخی ها (The Martian)
        فیلم علمی- تخیلی پر هزینه ای است به کارگردانی ریدلی اسکات و براساس کتاب داستانی به قلم اندی ویر ساخته شده که در آن بازیگر سرشناسی شرکت دارند. فضانوردی به نام مارک واتنی (با بازی مت دیمون) در کره مریخ سرگردان و گرفتار می شود. او باید تمام قابلیت های خود را به کار بگیرد تا به مرکز کنترل پرواز در کره زمین وضعیت خود را اطلاع داده و تقاضای کمک بکند. جسیکا چستین، کریستین ویگ، کیت مارا و چیوتل جیوفور نیز در این فیلم بازی می کنند.
        آقای مطلوب (Mr Right)
        آنا کندریک سال گذشته با بازی در سه فیلم در جشنواره تورنتو حضور داشت. امسال او در فیلم "آقای مطلوب" فیلمی اکشن و کمدی به کارگردانی پاکو کابساز و در کنار بازیگرانی مثل تیم روث و سم راکول ظاهر می شود. شخصیتی اصلی که او نقش آن را بازی می کند عاشق یک آدمکش حرفه ای و فراری می شود. این فیلم پایان‌دهنده جشنواره تورنتو است.
        تخریب (Demolition)
        این فیلم به کارگردانی ژان مارک ولی، کارگردان فیلم هایی نظیر "کلوب مشتریان دالاس" و "وایلد" جشنواره تورنتو را افتتاح می کند. شخصیت اصلی این فیلم، یک کارمند بانک سرمایه گذاری با بازی جک گالنهال، با پیامدهای مرگ همسرش در یک تصادف رانندگی دست و پنجه نرم می کند.
        طرح (The program)
        در این فیلم استیون فریرز، کارگردانی بریتانیایی، داستان موفقیت نجومی لنس آرمسترانگ، دوچرخه سوار مشهور آمریکایی، و نقش دیوید والش، روزنامه نگار ساندی تایمز، در افشای حقایق و تقلب در پیروزیهای آرمسترانگ در مسابقات دوچرخه سواری تور دو فرانس را بازگو می کند.
        حقیقت (Truth)
        این فیلم با بازی کیت بلانشت و رابرت ردفورد، که هر دو از برندگان جایزه اسکارند، براساس یک داستان واقعی مربوط به تولید برنامه های خبری ساخته شده که در سال ۲۰۰۴ اتفاق می افتد. آنها نقش مری میپس، تهیه کننده و دان راتر، مجری برنامه خبری مشهور آمریکایی به نام ۶۰ دقیقه را بازی می کنند. موضوع یکی از گزارشهای تحلیلی این برنامه که داستان اصلی فیلم است، ادعاهای مربوط به تقلب جورج دبلیو بوش رییس جمهور سابق آمریکا برای گریز از انجام وظیفه در دوران خدمت سربازی است.
        مایکل مور با فیلم "دفعه بعد به کجا تجاوز کنیم" در این جشنواره حضور دارد
        دیگر فیلم های قابل توجه
        چند فیلم دیگری که به آنها اشاره می کنیم قبلا در جشنواره های سینمایی ساندنس، کن و یا ونیز به نمایش درآمده اند ولی در بخش "نمایش ویژه" جشنواره سینمایی تورنتو اکران خواهند شد.
        توده سیاه (Black mass)
        در این فیلم جانی دپ با ظاهری کاملا متفاوت در نقش وایتی بالجر تبهکار ایرلندی تبار و یکی از بی رحم ترین و خطرناک ترین جنایتکاران تاریخ بوستون بازی می کند که بعدها خبرچین اف بی آی شد. بندیکت کامبربچ نیز نقش بیل بالجر برادر این تبهکار را بازی می کند که سناتور ایالت بوستون بود.
        بروکلین (Brooklyn)
        در این فیلم که براساس کتاب داستانی به قلم کولم توبین سال ۲۰۰۹ ساخته شده است سیرشا رونان بازیگر زن ایرلندی نقش یک مهاجر جوان به نام ایلیس لیسی را بازی می کند که در سالهای دهه پنجاه میلادی ایرلند را به قصد نیویورک ترک می کند و مجبور می شود بین عشق تازه از راه رسیده و سرزمین مادری خود یکی را انتخاب کند.
        دختر دانمارکی (The Danish Girl)
        در این فیلم به کارگردانی تام هوپر که داستان آن ماجراهای مربوط به دوران نوجوانی است، ادی ردمین، بازیگر بریتانیایی و برنده جایزه اسکار سال گذشته برای بهترین بازیگر مرد، شانس خود را برای دریافت یک اسکار دیگر می آزماید. این فیلم از ماجراهای واقعی زندگی دو هنرمند به نام های لیلی البه و گردا وگنر الهام گرفته و ادی ردمین نقش لیلی البه یکی از اولین افرادی را که برای تغییر جنسیت عمل جراحی کرده است بازی می کند.
        او اسم مرا ملاله گذاشت (He Named Me Malala)
        در این فیلم مستند دیوید گاکنهایم، کارگردان برنده جایزه اسکار، زندگی و فعالیت های ملاله یوسف زای دختر پاکستانی را که به خاطر دفاع از حق تحصیل دختران مورد سوء قصد طالبان قرار گرفت، بازگو می کند. این فیلم علاوه بر رویدادهایی که به ترور ملاله منجر شد مراحل بعدی زندگی او از جمله سخنرانی ملاله در سازمان ملل متحد را نشان می دهد.
        اطاق (Room)
        این فیلم پرداخت سینمایی رمانی به همین نام به قلم اما داناهو است که در سال ۲۰۱۰ نامزد دریافت جایزه ادبی بوکر شد. بری لارسون نقش زن جوانی را بازی می کند که همراه پسر خردسالش چندین سال در یک اطاق اسیر بود.
        سیکاریو (Sicario)
        در این فیلم امیلی بلانت نقش یک مامور آرمانگرای اف بی آی را بازی می کند که با یک شبکه خودسر از ماموران دولتی روبرو است. نقش ماموران خودسر را جاش برولین و بنیسیو دل تورو بازی می کنند. ماجراهای این فیلم پر حادثه در فضای بی قانونی و معاملات مواد مخدر در نوار مرزی آمریکا و مکزیک اتفاق می افتد.

        ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
        این پست با شماره ۶۰۹۶ در تاریخ جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ ۱۷:۲۰ در سایت شعر ناب ثبت گردید

        نقدها و نظرات
        تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



        ارسال پیام خصوصی

        نقد و آموزش

        نظرات

        مشاعره

        کاربران اشتراک دار

        محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
        کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
        استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
        0